Co myślicie o zorganizowaniu wieczoru z Nick’iem Cave’m w Krakowie. Spotkanie ludzi lubiących muzykę i ogólnie twórczość tego artysty. Puścilibyśmy jakiś koncert z dvd i słuchali płyt Cave’a, ewentualnie wyrecytowali jakieś lepsze teksty. Z znalezieniem lokalu nie było by chyba problemu, w najgorszym wypadku trzeba by się złożyć po kilka złotych. Osobiście mógłbym się zająć stroną organizacyjną takiej imprezy.
Pytanie tylko czy będą chętni ? Sam mam grupę znajomych- fanów, ale to trochę za mało. Zachęcam do wypowiedzenia się na ten temat i będziemy myśleć co dalej z tym zrobić.
No, to pozostaje mi żałować, że Kraków jest tak daleko od Bydgoszczy
The Good Son
Wrzesień mnie pasuje, pytanie gdzie?, bo nie mogę tej #%@%$#$#% reklamy allegro skosić
Sunday's Slave
Ciekawa jestem czy Wam wypaliło to spotkanie fanów... Coś czuję że nie. Ale może chociaż w końcu rozkręci się trochę to forum.
The Good Son
Ze spotkaniem cisza - to ja proponuję grudniowy wrocław - knajpa się znajdze i tyle - kasę na 100% trzeba będzie wyłożyć - chętni proszę pisać na maila : wierzba666@wp.pl (odświeżę go sobie - bo dawno nie korzystałem)
Sunday's Slave
Szkoda, że Wrocław tak daleeeeeeeko od Warszawy
The Good Son
Może być każde miasto - jakiś hotel z salą z nagłośnieniem i już. Nie przywiązuje się do miast, miejsc i innych "wypadkowych". Także zaproponujcie coś i pakujemy się - chodzi o dobry nastrój - samego Cave nie zaprosimy, ale można pogadać, wymienić poglądy - no i wypić
Sunday's Slave
Za hotel każdy by zapłacił według swoich możliwości (ewentualnie można umówić się na konkretny hotel), ale żeby wynająć salę musiałoby być więcej osób, bo inaczej zbankrutujemy.
The Good Son
Można się umówić co i jak. Pytanie otwarte - to ile jedzie osób - jak to będziemy wiedzieć, reszta rownież będzie również jasna
Sunday's Slave
To może najpierw ustalmy "gdzie?"
Ja jestem za Warszawą
The Good Son
Mi pasuje, choć nie lubię tego miasta ilekroć je odwiedzam. Kto dalej?